Terug

Volg Vandaag Inside

Promes wacht op besluit voorgeleiding

Promes wacht op besluit voorgeleiding

14 dec 2020, 19:56

Quincy Promes weet nog niet of hij langer dan maximaal drie dagen in de cel moet blijven. Er is nog geen beslissing genomen of de aanvaller wordt voorgeleid aan de officier van justitie, meldt een woordvoerder van het Openbaar Ministerie.

Promes werd zondagochtend gearresteerd op verdenking van een steekpartij, die in juli plaatsvond in een loods in Abcoude. Een familielid van Promes raakte zwaargewond en liep onder meer zeer ernstig knieletsel op.

Promes ontkent iedere betrokkenheid, liet zijn advocate Manon Aalmoes weten. Haar verklaring staat haaks op die van Yehudi Moszkowicz, de advocaat van het familielid van Promes die werd gestoken.

De politie zag zondag voldoende aanleiding om Promes te arresteren en in verzekering te stellen. In verzekering betekent dat de Oranje-international maximaal drie dagen in de cel moet blijven, dat is dus tot uiterlijk woensdag. Daarna kan de voorlopige hechtenis nog eens worden verlengd met drie dagen.

Op mishandeling met zwaar lichamelijk letsel tot gevolg staat maximaal vier jaar gevangenisstraf.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.