Terug

Volg Vandaag Inside

Promes start ondanks rechtszaak 'gewoon' in de basis bij Spartak Moskou

Promes start ondanks rechtszaak 'gewoon' in de basis bij Spartak Moskou

20 nov 2021, 16:05

Quincy Promes start zaterdagmiddag 'gewoon' in de basisopstelling van Spartak Moskou, in de competitiewedstrijd tegen Krasnodar. De Oranje-international wordt vervolgd voor poging tot doodslag en zware mishandeling, maakte het Openbaar Ministerie afgelopen week bekend.

Een woordvoerder van Spartak Moskou liet afgelopen week al weten dat Promes zich zal focussen op zijn werkzaamheden bij de Russische club, in afwachting op het proces. De club wacht eventuele verzoeken van de bevoegde autoriteiten, die zich nog niet hebben gemeld, af en wil niet afgaan op mediaberichten. Volgens Spartak is de procedure nog gaande en is datum voor de eerste zittingsdag nog niet bekend. De oud-Ajacied blijft voorlopig in Rusland en zal zijn belangen laten behartigen door een advocaat.

In de uitzending van Veronica Inside liet jurist Bram Moszkowicz weten dat een veroordeling van Promes zeker nog geen uitgemaakte zaak is. Bekijk het fragment hieronder terug!

Moszkowicz over zaak-Promes: 'Deze race is nog niet gelopen'
5:32
Moszkowicz over zaak-Promes: 'Deze race is nog niet gelopen'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.