Promes scoort voor winnend Spartak

25 aug 2018, 22:27

MOSKOU (ANP) - Spartak Moskou heeft de derby tegen Dinamo Moskou met 2-1 gewonnen. Bij de rust leidde de thuisclub met 2-0. International Quincy Promes opende in de zevende minuut de score uit een strafschop. Ploeggenoot Lorenzo Melgarejo verdubbelde kort daarna de marge. Vladimir Rikov zorgde met zijn tegentreffer in de 82e minuut nog wel voor een spannende slotfase, maar de thuisclub hield stand.

Het nog ongeslagen Spartak klom naar de eerste plaats met dertien punten uit vijf duels. FC Zenit (twaalf uit vier) kan zondag de koppositie heroveren met een overwinning bij FC Ufa. Een gelijkspel is daarvoor dankzij een beter doelsaldo eveneens voldoende.