Terug

Volg Vandaag Inside

Promes zet kritische oud-ploeggenoot op z'n plek: ‘Wie!?'

Promes zet kritische oud-ploeggenoot op z'n plek: ‘Wie!?'

13 jan 2020, 15:01

Quincy Promes heeft via Instagram uitgehaald naar oud-ploeggenoot Jip Bartels. De aanvaller van Ajax reageert via Instagram Story op uitspraken die Bartels deed in gesprek met Voetbal International.

Bartels vertelt dat Promes niet werd weggestuurd uit de jeugd van Ajax omdat hij lastig was, maar omdat hij simpelweg niet goed genoeg was. 'Nee joh, Quincy was gewoon niet goed genoeg. Niemand was verbaasd dat Ajax niet met hem doorwilde”, zei Bartels tegenover het weekblad. Ook ziet de 27-jarige aanvaller van Pascoe Vale SC dat Promes veranderd is. “Als ik hem nu voor de camera zie staan.. dat is helemaal niet meer de Quincy die ik ken. Al die brave en politiek correcte teksten. Ik ken hem als een brutale flapuit, iemand die de gekste dingen uitkraamt. Maar ja, ik snap het wel. De voetbalwereld is een poppenkast. En hij een goede acteur.'

Quincy Promes reageert maandagmiddag via Instagram Story op de uitspraken van Bartels. De aanvaller lijkt niet onder de indruk van de verhalen en reageert met: 'Jip Bartels??? Wie? 🤡🤣🤣'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.