Terug

Volg Vandaag Inside

Promes keert terug in wedstrijdselectie Ajax voor duel met ADO

Promes keert terug in wedstrijdselectie Ajax voor duel met ADO

20 dec 2020, 14:22

Quincy Promes keert terug in de selectie van Ajax voor het duel met ADO Den Haag. De aanvaller begint op de bank.

Promes werd een week geleden gearresteerd op verdenking van betrokkenheid bij een steekpartij, die in juli plaatsvond in een loods in Abcoude. Hierbij liep een familielid van de aanvaller onder meer zeer ernstig knieletsel op. Hij werd dinsdag weer vrijgelaten maar blijft verdachte. Promes ontkent iedere betrokkenheid en hervatte donderdag na gesprekken met de directie van Ajax en trainer Erik ten Hag weer de training.

André Onana, Sean Klaiber en Klaas-Jan Huntelaar verschijnen weer aan de aftrap. Zij ontbraken woensdag tijdens een bekerduel met FC Utrecht. Mohammed Kudus, Noussair Mazraoui, Lassina Traoré, Brian Brobbey en Jurriën Timber zijn nog onvoldoende fit om voor Ajax in actie te kunnen komen.

Opstelling Ajax: Onana; Klaiber, Schuurs, Blind en Tagliafico; Klaassen, Labyad en Gravenberch; Antony, Huntelaar en Tadic.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.