Terug

Volg Vandaag Inside

'Promes gearresteerd op verdenking van betrokkenheid bij steekpartij'

'Promes gearresteerd op verdenking van betrokkenheid bij steekpartij'

13 dec 2020, 12:20

Ajax-aanvaller Quincy Promes is zondagochtend gearresteerd op verdenking van betrokkenheid bij een heftige steekpartij, meldt De Telegraaf. De arrestatie is bevestigd aan de krant door politiewoordvoerder Jelmer Geerds.

De steekpartij vond eind juli plaats in een loods in Abcoude. Promes gaf een groot familiefeest in een loods en kreeg daar ruzie met een familielid. De Ajax-aanvaller zou hem vervolgens hebben gestoken met een mes. De man liep onder andere zeer ernstig knieletsel op en deed een maand geleden aangifte.

Promes is na de arrestatie 'in verzekering gesteld' en zit in de cel. Dat wil zeggen dat hij maximaal drie dagen in de cel moet blijven, waarna de voorlopige hechtenis kan worden verlengd.

Politiewoordvoerder Geerds vertelt waarom Promes niet eerder werd gearresteerd: 'We hoorden pas een maand geleden van het incident. Daarna is een onderzoek gestart en dat heeft vanochtend tot een arrestatie geleid.'

De Telegraaf schrijft dat Promes wordt verdacht van mishandeling met zwaar lichamelijk letsel tot gevolg. Dat is een delict waar maximaal vier jaar gevangenisstraf op staat.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.