Promes en Sevilla ontsnappen aan nederlaag

10 feb 2019, 21:51

SEVILLA (ANP) - Quincy Promes heeft zich met Sevilla naar een gelijkspel tegen Eibar gevochten. De Nederlander kwam met zijn ploeg terug uit geslagen positie: 2-2.

Sevilla keek voor eigen publiek tegen een achterstand van 2-0 aan toen het in de 84e minuut Éver Banega met een tweede gele kaart verloor. Met een man minder kwam Sevilla terug tot 1-2 door een doelpunt van Wissam Ben Yedder. Vervolgens leverde Promes in blessuretijd de assist op de 2-2 van Pablo Sarabia.

Sevilla blijft vierde op de ranglijst en heeft nog twee punten meer dan nummer vijf Getafe. Maximilian Wöber, vorige maand overgekomen van Ajax, speelde de hele wedstrijd voor Sevilla.