Terug

Volg Vandaag Inside

Promes blijft hopen op Oranje: ‘Meneer van Gaal weet wat ik kan’

Promes blijft hopen op Oranje: ‘Meneer van Gaal weet wat ik kan’

14 okt 2021, 15:05

Quincy Promes heeft het Nederlands elftal nog niet uit zijn hoofd gezet. De 29-jarige aanvaller werd in de derde termijn van Louis van Gaal als bondscoach van Oranje nog niet opgeroepen, maar geeft de hoop niet op. 

‘Het is altijd moeilijk om weer terug te keren in het Nederlands elftal. De coach kan kiezen uit veel spelers. Maar als ik in goede vorm verkeer en weer word opgeroepen, dan ga ik’, zegt Promes op het clubkanaal van Spartak Moskou. 

Van Gaal zei begin deze maand dat hij Promes niet zal oproepen, zolang hij verdachte is van een steekpartij. ‘Als een speler in zo'n zaak verwikkeld is, heeft hij veel meer moeite om de focus op de wedstrijd te houden. Ik denk niet dat ik spelers die verwikkeld zijn in deze zaken selecteer.’

Toch houdt de buitenspeler, die vijftig interlands achter zijn naam heeft staan, hoop. 'Ik zie het als een bonus', doelt Promes op een eventuele terugkeer in Oranje. 'Meneer Van Gaal weet wat ik kan, maar mijn focus ligt op dit moment bij Spartak.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.