Terug

Volg Vandaag Inside

Problemen voor Neymar stapelen zich op

Problemen voor Neymar stapelen zich op

17 juni 2019, 20:17

De problemen voor Neymar stapelen zich op. De Braziliaanse belastingdienst zou voor een bedrag van 16 miljoen euro beslag hebben gelegd op verschillende eigendommen van de voetbalvedette.

De Braziliaanse fiscus wil het bericht van verschillende media niet bevestigen. Een woordvoerster van de topvoetballer wenst geen commentaar te geven.

Neymar raakte onlangs in opspraak nadat een Braziliaanse vrouw verklaarde dat zij op 15 mei met geweld tot seks is gedwongen door de sterspeler van Paris Saint-Germain. De aanvaller ontkent dat en zegt slachtoffer te zijn van een poging tot afpersing. Ook sportief gaat het Neymar niet voor de wind. Hij kan Brazilië wegens een enkelblessure niet op de Copa América vertegenwoordigen.

Volgens L'Equipe zijn ze bij Paris Saint-Germain niet gelukkig met de Braziliaan, die bijna twee jaar geleden voor 222 miljoen euro van FC Barcelona werd overgenomen. De kampioen van Frankrijk zou zelfs bereid zijn hem te verkopen. Nasser Al-Khelaifi, de steenrijke eigenaar van PSG, benadrukte vorige week nog dat hij onverantwoord gedrag van sommige spelers niet meer zal tolereren.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.