Terug

Volg Vandaag Inside

Problemen in verdediging voor Dortmund

Problemen in verdediging voor Dortmund

1 nov 2018, 15:21

DORTMUND (ANP/DPA) - Borussia Dortmund heeft personele problemen in de aanloop naar het competitieduel met VfL Wolfsburg van zaterdag. Vooral in de defensie mist trainer Lucien Favre enkele belangrijke spelers. Abdou Diallo liep in de verlenging van het bekerduel met Union Berlin een dijbeenblessure op. De trainer kan ook al niet beschikken over de verdedigers Marcel Schmelzer, Lukasz Pisczek en Manuel Akanji. In de plaats van Diallo kan Favre wel weer beschikken over Raphael Guerreiro.

Dortmund moet het tegen Wolfsburg ook doen zonder Mario Götze. De aanvaller, net teruggekeerd van lang blessureleed, heeft last van bronchitis. ,,Waarschijnlijk komt het duel voor hem te vroeg", zei Favre. De aanvallers Thomas Delaney en Paco Alcácer zijn wel weer inzetbaar.

Bij Wolfsburg is Paul Verhaegh nog altijd niet helemaal fit. ,,Hij heeft nog last van zijn nek, maar hij kon wel al gedeeltelijk meetrainen", liet coach Bruno Labbadia weten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.