Terug

Volg Vandaag Inside

'Probleem voor Kluivert: Valdés weigert ontslag te tekenen'

'Probleem voor Kluivert: Valdés weigert ontslag te tekenen'

23 okt 2019, 16:00

Victor Valdés, die eerder deze maand door Patrick Kluivert aan de kant werd gezet als coach van het hoogste juniorenteam (onder 19 jaar) van FC Barcelona, weigert de overeenkomst van zijn ontslag te tekenen. Dat meldt het Spaanse Marca.

Met de weigering zadelt hij de Catalaanse voetbalclub en Kluivert, hoofd van de jeugdafdeling van Barcelona, op met een probleem. De beoogde opvolger van Valdés, Franc Artiga, kan daardoor het jeugdteam woensdag niet coachen in de wedstrijd tegen Slavia Praag in de UEFA Youth League.

Kluivert greep begin oktober hard in bij FC Barcelona. Hij besloot Valdés, die twaalf jaar doelman was in het eerste van Barcelona, na een reeks incidenten te ontslaan. Volgens Spaanse media was een hoog opgelopen ruzie tussen Kluivert en Valdés de druppel.

De Nederlandse spits en de Catalaanse doelman waren ooit teamgenoten bij Barcelona. De 37-jarige Valdés zette begin vorig jaar een punt achter zijn carrière en ging in de zomer bij zijn oude liefde als jeugdtrainer aan de slag. Amper vier maanden later kwam het echter al weer tot een breuk.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.