Terug

Volg Vandaag Inside

Privé-verslaggever Jan Uriot reageert op kritiek VI-trio: ‘Knip-en-plakwerk’

Privé-verslaggever Jan Uriot reageert op kritiek VI-trio: ‘Knip-en-plakwerk’

4 feb 2022, 18:44

Jan Uriot heeft in De Telegraaf-rubriek Wat Vindt Jan? gereageerd op de 'kritiek' van het VI-trio. De mannen van VI Vandaag zagen dat Uriot het nieuwe programma 'onvoorspelbaar' noemde en reageerden vervolgens in de uitzending. Volgens het Privé-icoon heeft hij echter voornamelijk complimenten gegeven en wijdt hij de kritiek aan 'knip-en-plakwerk'.

Uriot vertelde in de video op de website van de krant dat hij VI Vandaag weinig vindt verschillen van Veronica Inside. 'Ik bedoel: het is toch eigenlijk hetzelfde als wat we al hadden? Alleen minder voetbal en nieuwe gasten erbij, maar wel hetzelfde geleuter natuurlijk. Dat weten we nu wel hé? Het wordt een beetje voorspelbaar'.

Het VI-trio werd in de uitzending geconfronteerd met de 'harde woorden' van Uriot en reageerde met een korreltje zout: 'Dit is pijnlijk toch? Echt keihard!', aldus Wilfred, die direct werd bijgevallen door een 'aangeslagen' René: 'Maar kan je hier aangifte tegen doen? Is dat een mogelijkheid?'

In een nieuwe editie van De Telegraaf-rubriek zegt Uriot: 'Ik had het zo lief bedoeld. Ik heb eigenlijk alleen maar complimenten uitgedeeld, maar die zijn natuurlijk creatief gaan knippen. Want ik heb bijvoorbeeld complimenten gemaakt voor Paul de Leeuw die aanschoof. Ik zei tegen jou meteen al: Ik kijk er elke keer naar. En ik blijf kijken natuurlijk, dat weet je wel', besluit Uriot.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.