Terug

Volg Vandaag Inside

Primeur Tweede Divisie: Eerste vrouwelijke scheidsrechter

Primeur Tweede Divisie: Eerste vrouwelijke scheidsrechter

10 dec 2019, 15:30

Scheidsrechter Shona Shukrula is de eerste vrouw die een wedstrijd in de tweede divisie, het hoogste amateurniveau in Nederland, gaat fluiten. Ze heeft zaterdag de leiding over het competitieduel tussen Jong Sparta Rotterdam en ASWH. De wedstrijd wordt gespeeld op het Kasteel.

"Een heel speciaal en bijzonder moment. Hier heb ik hard voor gewerkt. Het was mijn doelstelling om dit seizoen te debuteren in de tweede divisie en ik hoopte dat dit voor de winterstop zou gebeuren. Het is fijn dat het moment nu daar is. Ik heb er vooral heel veel zin in", aldus Shukrula.

De 28-jarige Shukrula was al wel actief in de derde divisie en hoofdklasse. Dit seizoen floot ze zes duels in de derde divisie, waaronder de topper DVS'33 - Hoek (0-0).

VIDEO - Scheidsrechter Mulder door de mangel: 'Misschien een blokfluit als therapie?'

Scheidsrechter Siemen Mulder door de mangel: 'Misschien kunnen we hem als therapie een blokfluit geven'
4:27
Scheidsrechter Siemen Mulder door de mangel: 'Misschien kunnen we hem als therapie een blokfluit geven'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.