Terug

Volg Vandaag Inside

Price pleit voor uitstel WK darts vanwege vele coronagevallen

Price pleit voor uitstel WK darts vanwege vele coronagevallen

29 dec 2021, 14:30

Gerwyn Price wil dat het wereldkampioenschap darts wordt stilgelegd. De titelverdediger uit Wales vindt dat verder spelen weinig zin heeft nu het toernooi is getroffen door meerdere coronagevallen.

Na de Nederlanders Raymond van Barneveld, Vincent van der Voort en Michael van Gerwen volgde woensdag de positieve test van de Brit Dave Chisnall.

"Het toernooi moet worden uitgesteld", schrijft Price in een korte post op zijn Instagramaccount. Price ontsnapte in de vorige ronde aan uitschakeling tegen de Belg Kim Huybrechts. In de achtste finales neemt hij het woensdag op tegen de Nederlander Dirk van Duijvenbode.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.