Terug

Volg Vandaag Inside

Preud'homme rekent op heet avondje in ArenA

Preud'homme rekent op heet avondje in ArenA

13 aug 2018, 22:34

AMSTERDAM (ANP) - Coach Michel Preud'homme van Standard Luik rekent dinsdag op een heet avondje in de Johan Cruijff ArenA. ,,Het kan hier spoken'', zei de oud-doelman bij Sporza. ,,Ajax heeft heel veel geïnvesteerd om kampioen te worden, maar ook om mee te doen in de Champions League. Dit is nu al bijna een titelwedstrijd voor Ajax. De sfeer zal heel warm zijn. Ik hoop dat mijn spelers daar klaar voor zijn. Ze hebben niet veel Europese ervaring, maar ik heb wel veel internationals.''

Standard Luik maakte vorige week een achterstand van 0-2 ongedaan (2-2). ,,Dat kan vertrouwen geven omdat we nu wel weten dat het mogelijk is om Ajax pijn te doen'', betoogde Preud'homme, oud-trainer van FC Twente. ,,We moeten nog efficiënter zijn in beide strafschopgebieden. Als wij een goeie dag hebben en zij beginnen te twijfelen, waarom zou het dan niet kunnen? We zullen onze kans wagen. We zijn geen favoriet, daar blijf ik bij, maar alles is mogelijk. Dit is niet ons hoofddoel, maar natuurlijk zou ik ontgoocheld zijn als het fout loopt.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.