Terug

Volg Vandaag Inside

Preud'homme: Ajax ploeg voor Champions League

Preud'homme: Ajax ploeg voor Champions League

15 aug 2018, 01:52

AMSTERDAM (ANP) - Trainer Michel Preud'homme van Standard Luik haalde de afgelopen weken alles uit de kast om Ajax tot de grote favoriet te bombarderen in het onderlinge tweeluik in de derde voorronde van de Champions League. Toch was de oud-coach van FC Twente zwaar ontgoocheld over de manier waarop zijn ploeg zich naar een ruime nederlaag liet spelen in de Johan Cruijff ArenA (3-0).

,,We hebben op dit moment niet het niveau om Ajax te kloppen", zei Preud'homme. ,,Zo simpel is het en we moeten dat durven toegeven. In plaats van druk te zetten, speelden we met twee kilometer per uur en op twee meter van de man. Zo kan je geen druk zetten. We wisten dat Tadic en Ziyech steeds naar de zijkant uit zouden wijken, maar we lieten het gebeuren. Daarbij leken we wel onder de indruk van de sfeer in het stadion. Dit is allemaal nieuw voor ons. Ajax heeft een ploeg voor de Champions League, wij niet."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.