Terug

Volg Vandaag Inside

Presidentsverkiezingen van FC Barcelona zijn op 20 en 21 maart

Presidentsverkiezingen van FC Barcelona zijn op 20 en 21 maart

11 sep 2020, 00:10

De opvolger van Josep Maria Bartomeu als voorzitter van FC Barcelona wordt op 20 en 21 maart gekozen, maakte de club donderdag bekend.

Joan Laporta gaat ook een poging doen om opnieuw voorzitter van de Spaanse topclub te worden. De 58-jarige Laporta was tussen 2003 en 2010 voorzitter van Barcelona.

Bartomeu werd in 2014 benoemd. Tussen 2010 en 2014 was Sandro Rosell voorzitter. De afgelopen maanden is er veel kritiek op het functioneren van Bartomeu, die lange tijd ook in onmin leefde met sterspeler Lionel Messi. Uiteindelijk besloot de Argentijn tóch in Catalonië te blijven.

FC Barcelona pakte afgelopen seizoen geen enkele prijs en werd in de Champions League met 8-2 verslagen door Bayern München.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.