Terug

Volg Vandaag Inside

President Biden valt van fiets bij zijn zomerhuis voor meerdere camera's

President Biden valt van fiets bij zijn zomerhuis voor meerdere camera's

18 juni 2022, 20:00

President Joe Biden is van zijn fiets gevallen tijdens een tochtje bij zijn zomerresidentie in de staat Delaware. Hij wilde stoppen voor mensen langs de weg die hem begroetten, maar kreeg naar eigen zeggen zijn schoen niet los uit het pedaal. De president mankeert verder niks.

Hij fietste door Rehoboth Beach waar hij sinds 2017 een huis aan de kust heeft. Het is circa 125 kilometer ten zuiden van zijn grote woonhuis in een buitenwijk van de hoofdstad van Delaware, Wilmington.

Biden is niet in de staat geboren, maar studeerde er en werd in Delaware in 1969 advocaat. Vier jaar later werd hij er als senator in het federale Congres gekozen. Sindsdien is Delaware zijn thuis. Hij werd er voor en na zijn verkiezing tot president vaak van beschuldigd zich schuil te houden in de kleine staat, die slechts ongeveer 100 kilometer van de hoofdstad Washington verwijderd ligt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.