Terug

Volg Vandaag Inside

Presentator Piers Morgan fileert Weghorst na topper: 'Oostenrijkse worst'

Presentator Piers Morgan fileert Weghorst na topper: 'Oostenrijkse worst'

22 jan 2023, 21:50

Manchester United verloor zondagavond na een spektakelstuk nipt de topper van Arsenal (3-2). Wout Weghorst kon geen potten breken voor United en kan rekenen op hevige kritiek uit de Britse pers.

Zo ook van Piers Morgan. De presentator bracht afgelopen jaar een exclusief interview naar buiten met Cristiano Ronaldo, wat uiteindelijk leidde tot het verbreken van zijn contract. Het feit dat de Portugees 'The Red Devils' moest verlaten, lijkt nog altijd gevoelig te zijn voor Morgan.

"Gefeliciteerd Manchester United", begint de journalist cynisch op Twitter. "Dat gebeurt er wanneer je een arrogante trainer aanstelt die 'The GOAT' (Greatest Of All Time, red.) disrespect. Zo jammer dat hij is vertrokken."

Vervolgens moet ook 'de vervanger van Ronaldo' - Wout Weghorst - het ontgelden. De spits had het zondag lastig tegen Arsenal en werd dan ook gekleineerd door Morgan: "En dan vervang je hem voor iemand waar ik nog nooit van heb gehoord en zijn naam klinkt als een Oostenrijkse worst".

Ook onder fans van Manchester United lijkt Weghorst weinig krediet te hebben. Een greep uit de kritische reacties:

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.