Terug

Volg Vandaag Inside

Premier League verschuift zomerse transferdeadline

Premier League verschuift zomerse transferdeadline

6 feb 2020, 14:22

Clubs uit de hoogste Engelse voetbalklasse kunnen voortaan in de zomer tot 1 september spelers kopen. De transferdeadline komt daarmee weer gelijk te liggen met de meeste andere landen in Europa.

Engeland stapte in 2017 juist af van de deadline van 1 september. Clubs uit de Premier League spraken toen af dat inkomende transfers alleen gedaan konden worden tot de start van de competitie, meestal halverwege augustus. Dat besluit werd genomen om de competitie voor iedereen zo eerlijk mogelijk te laten verlopen.

De meeste buitenlandse competities hielden wel 1 september aan en konden dus nog wel spelers uit Engeland halen.

VIDEO - 'Drie keer kans gehad om in Premier League te werken'

'Drie keer kans gehad om in Premier League te werken'
2:49
'Drie keer kans gehad om in Premier League te werken'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.