Terug

Volg Vandaag Inside

'Premier League-spelers accepteren voetballen zonder publiek'

'Premier League-spelers accepteren voetballen zonder publiek'

24 mrt 2020, 10:45

Bobby Barnes laat weten dat er een grote kans is dat het seizoen zonder publiek wordt uitgespeeld. Volgens de voorzitter van de Engelse spelersvakbond (PFA) is er geen alternatief.

Eerder gaven verschillende voetballers, waaronder Virgil van Dijk, aan dat de fans een belangrijk onderdeel zijn van het voetbal. Toch klinken er ook andere geluiden. 'In een ideale wereld zouden we voor gevulde tribunes spelen, maar ik denk dat het een kwestie is van dat er geen alternatief is. We leven niet in een ideale wereld en de spelers die ik heb gesproken accepteren het', geeft Barnes aan.

Het voetbal draait om de supporters, maar het seizoen moet afgemaakt worden volgens Barnes. 'Maar de realiteit voor de grote meerderheid van de spelers, zeker op het hoogste niveau, is dat hun inkomen voortkomt uit het geld voor de mediarechten. We moeten het accepteren om de rechten van de spelers te kunnen beschermen.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.