Terug

Volg Vandaag Inside

'Premier League-reus biedt oplossing voor Ajax-bankzitter Tagliafico'

'Premier League-reus biedt oplossing voor Ajax-bankzitter Tagliafico'

29 dec 2021, 17:39

Nicolás Tagliafico komt niet meer voor in de plannen van Ajax-trainer Erik ten Hag en mag daarom deze winter nog vertrekken uit Amsterdam. De Argentijn zit echter niet verlegen om een gebrek aan interesse en nu gaat Chelsea FC zich ook mengen in deze strijd, meldt Fabrizio Romano in de Here We Go Podcast.

De Londenaren zijn namelijk naarstig op zoek naar een vervanger voor de lang geblesseerde Ben Chilwell. Naast Tagliafico schijnt ook Everton-bankzitter Lucas Digne een belangrijke kandidaat te zijn voor The Blues. Mocht Chelsea het niet lukken om een nieuwe speler aan te trekken, dan zullen zij terugvallen op een verhuurde speler. In dat geval komt de Nederlander Ian Maatsen in beeld, die momenteel uitblinkt bij Coventry City.

De geruchtenmolen kwam vanwege de minimale speeltijd van Tagliafico al vroeg op gang. In juni werd er al gesuggereerd dat de linksback mocht vertrekken voor de helft van het geld. Zodoende zou hij nog maar twaalf miljoen euro opleveren. Ook passeerden de namen van West Ham United en Atlético Madrid de revue als mogelijke nieuwe werkgevers van de Argentijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.