Terug

Volg Vandaag Inside

'Premier League-gigant gaat megabod doen op Frenkie de Jong'

'Premier League-gigant gaat megabod doen op Frenkie de Jong'

20 nov 2021, 12:29

FC Barcelona zit al geruime tijd in gigantische financiële problemen en kan extra inkomsten goed gebruiken. Volgens lokale Catalaanse bronnen zou Frenkie de Jong op de lijst staan voor mogelijke verkopen en El Chringuito weet te melden dat Manchester City een megabod gaat uitbrengen op de Oranje-international.

De Jong maakte in 2019 de overstap naar Barcelona, maar had toentertijd meerdere opties liggen. Zo was Manchester City óók een belangrijke kandidaat voor de handtekening van d creatieve middenvelder, maar ging de deal uiteindelijk niet door. Enkele jaren later willen de Engelsen een nieuwe poging wagen om Xavi te beroven van één van zijn sterspelers.

Volgens de Spaanse krant wil de club van Pep Guardiola meer bieden dan de oorspronkelijke aankoopprijs was voor De Jong (86 miljoen euro). Een andere optie zou zijn om Engelsman Raheem Sterling de omgekeerde weg te laten bewandelen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.