Terug

Volg Vandaag Inside

'Feyenoorder Senesi hoog op de verlanglijst bij 6 Premier League-clubs'

'Feyenoorder Senesi hoog op de verlanglijst bij 6 Premier League-clubs'

16 dec 2021, 10:11

Marcos Senesi is dit seizoen één van de sleutelspelers bij Feyenoord onder Arne Slot. De Argentijn heeft zich daarmee in de kijker gespeeld bij verschillende Premier League-clubs, meldt 90min.

Senesi kwam in 2019 over van San Lorenzo voor een bedrag van 7 miljoen euro. De centrale verdediger kende een stroef begin, maar is al geruime tijd een onbetwiste keuze in de defensie van de Rotterdammers. Zijn prestaties hebben afgelopen zomer al geleid tot interesse van onder meer Napoli en FC Barcelona, terwijl nu een 6-tal Premier League-teams met bovengemiddelde interesse naar de Feyenoorder kijken.

Volgens 90min zitten van deze clubs wekelijks scouts op de tribune bij wedstrijden van Feyenoord. Manchester United, Tottenham Hotspur, Aston Villa, Leeds United en Newcastle United zouden al langere tijd achter de Argentijn aan zitten. West Ham United is daar sinds kort bijgekomen. Voor Senesi zou een stap naar Engeland ook interessant kunnen zijn met het oog op het naderende WK van 2022 in Qatar, schrijft 90min onder meer.

René van der Gijp liet eerder in Veronica Inside weten dat Feyenoord momenteel nooit zestien miljoen euro voor Senesi zou kunnen krijgen. Bekijk het fragment hieronder terug!

'Feyenoord krijgt nooit zestien miljoen voor hem'
1:14
'Feyenoord krijgt nooit zestien miljoen voor hem'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.