Terug

Volg Vandaag Inside

'Premier League-clubs krijgen miljoenen ponden voorschot'

'Premier League-clubs krijgen miljoenen ponden voorschot'

9 apr 2020, 21:15

De clubs uit de Premier League van Engeland krijgen forse bedragen uitbetaald om te kunnen blijven voldoen aan hun financiële verplichtingen. Dat meldt de BBC. Het zou gaan om 20 miljoen pond (bijna 23 miljoen euro), een vooruitbetaling van met name verwachte inkomsten van televisierechten.

Mogelijk volgt in de zomermaanden opnieuw een voorschot, dan alvast voor het komende seizoen. De clubs, die in een van 's werelds duurste competities maandelijks vele miljoenen moeten uitbetalen, raken steeds meer in de problemen nu de competitie stilligt vanwege de uitbraak van het coronavirus en inkomsten uitblijven.

Ook in Engeland is het onzeker of het seizoen nog wordt uitgespeeld.

VIDEO - Sportmarketeer Chris Woerts: 'De klap voor de clubs komt pas volgend jaar'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.