Terug

Volg Vandaag Inside

'Premier League-gigant wil 35 miljoen betalen voor Sergiño Dest'

'Premier League-gigant wil 35 miljoen betalen voor Sergiño Dest'

23 dec 2021, 16:42

Sergiño Dest hoeft niet te hoeven vrezen dat hij van het hoogste Europese podium verdwijnt, na een vertrek bij FC Barcelona. Eerder maakte FC Bayern München bekend geïnteresseerd te zijn en nu heeft ook een Premier League-club zich gemeld.

Volgens The Express lijkt Chelsea FC nu namelijk ook geïnteresseerd te zijn in de diensten van de rechtsback. De formatie van Thomas Tuchel speelt veelal met 3 centrale verdedigers en 2 aanvallende vleugelverdedigers. 'The Blues' denken dat Dest deze rol wel zou kunnen vervullen en hebben maar liefst 35 miljoen euro over voor de oud-Ajacied. Hij zou tevens weer herenigd worden met toenmalig Ajax-teamgenoot Hakim Ziyech. De Londenaren lijken op hun beurt weer afscheid te gaan nemen van César Azpilicueta, die de omgekeerde weg lijkt te gaan bewandelen.

Donderdagochtend kwam het gerucht naar buiten dat FC Barcelona de rechtsback wilde betrekken bij een ruildeal met Ajax. Noussair Mazraoui zou dan vertrekken naar Catalonië.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.