Terug

Volg Vandaag Inside

'Premier League-club met Raiola in gesprek over transfervrije overgang Mazraoui'

'Premier League-club met Raiola in gesprek over transfervrije overgang Mazraoui'

14 okt 2021, 16:26

Noussair Mazraoui heeft een contract tot de zomer van 2022 bij Ajax, wat betekent dat de rechtsback daarna transfervrij de Amsterdamse deur uit kan lopen. En laat nou net Mino Raiola zijn nieuwe zaakwaarnemer zijn geworden.

Kort geleden maakte Mazraoui bekend dat zijn financiële administratie tegenwoordig wordt uitgevoerd door het kantoor van Raiola. Volgens Voetbal Insider heeft deze switch ervoor gezorgd dat Leeds United in de markt is voor Mazraoui. Leeds is naarstig opzoek naar een extra optie voor de rechtsbackpositie, vanwege blessuregevallen. Raiola sprak afgelopen week al over een transfervrije overname door de geïnteresseerde club uit Engeland. Als alles naar wens verloopt kan de Marokkaan in januari al een voorcontract ondertekenen.

Mazraoui is het seizoen uitermate goed begonnen in Amsterdam en kwam met 4 doelpunten en 3 assits ook geregeld op het scorebord. Daarnaast zou Mazraoui ook uitkomen voor Marokko, maar is hij sindskort uitgesloten van de selectie door een ruzie met de huidige bondscoach.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.