Terug

Volg Vandaag Inside

'Premier League-club betaalt bonussen in bitcoins uit aan spelers'

'Premier League-club betaalt bonussen in bitcoins uit aan spelers'

17 apr 2021, 20:05

De spelers van Southampton hebben vanaf volgend seizoen een bijzondere optie om hun bonussen te laten uit betalen. De spelers kunnen er namelijk voor kiezen om de bonus in bitcoins te ontvangen. Dat meldt The Athletic.

Southampton heeft een nieuwe sponsorovereenkomst met Coingaming Group. The Saints hebben een contract getekend voor drie jaar met het bedrijf. De deal wordt geschat op ruim 8.6 miljoen euro per jaar. Dit is de meest lucratieve sponsorovereenkomst ooit van de club.

Wanneer Southampton zich bijvoorbeeld kwalificeert voor Europees voetbal of een bepaalde prijs wint, krijgen de spelers altijd een bonus. Vanaf volgend seizoen kunnen zij er dus voor kiezen om de bonus te laten uitbetalen in de cryptocurrency, die momenteel ruim 50.000 euro waard is.

Ook Sparta profiteert van de stijgende Bitcoin-koers. Dat liet sportmarketeer Chris Woerts weten bij Veronica Inside. Bekijk het fragment hieronder.

Sparta profiteert van stijgende Bitcoin-koers
1:56
Sparta profiteert van stijgende Bitcoin-koers

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.