Terug

Volg Vandaag Inside

'Premier League begint pas begin juni weer'

'Premier League begint pas begin juni weer'

22 mrt 2020, 09:55

De Premier League wordt vermoedelijk 1 juni hervat. Het is de bedoeling om de competitie dan in zes weken tijd af te ronden. Het nieuwe seizoen begint, na een korte pauze, op 8 augustus. The Sunday Telegraph meldt zondag dat dat nu het scenario is waar aan gewerkt wordt. De financiële gevolgen zouden met dit plan het minst groot zijn.

De Engelse competitie ligt sinds 13 maart stil vanwege de uitbraak van het nieuwe coronavirus. Het was eerst de bedoeling 4 april weer te voetballen, later werd die periode verlengd tot 30 april.

Het plan om ook in juli door te voetballen, kan nog wel wat gevolgen hebben. Veel contracten van spelers lopen eind juni af. Wereldvoetbalbond FIFA heeft al aangegeven mee te willen werken aan dispensaties.

In het plan staat ook dat de eerste wedstrijden na de hervatting nog wel zonder publiek worden gespeeld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.