Terug

Volg Vandaag Inside

Prandelli start bij Genoa met gelijkspel

Prandelli start bij Genoa met gelijkspel

9 dec 2018, 21:49

GENUA (ANP/RTR) - Genoa heeft een punt overgehouden aan de eerste wedstrijd onder leiding van Cesare Prandelli. De afgelopen week aangestelde trainer zag zijn nieuwe werkgever in de competitie gelijk spelen (1-1) tegen SPAL.

Genoa speelde 80 minuten met een man minder. Aanvoerder Domenico Criscito kreeg al snel rood na een harde overtreding op Pasquale Schiattarella. Kort daarna bracht Andrea Petagna SPAL op voorsprong.

Zeven minuten voor rust kwam de thuisploeg via Krzysztof Piatek langszij. Het betekende voor de Poolse aanvaller, die een strafschop benutte, zijn elfde doelpunt dit seizoen. Piatek is daarmee topscorer in de Serie A, met een doelpunt voorsprong op Cristiano Ronaldo en Ciro Immobile.

Ivan Juric

Oud-bondscoach Prandelli is al de derde trainer die dit seizoen bij Genoa voor de groep staat. De clubleiding ontsloeg vorige week Ivan Juric na uitschakeling in het Italiaanse bekertoernooi.

Genoa staat na zondag vijftiende, SPAL is zestiende.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.