Terug

Volg Vandaag Inside

Prachtige weken voor Van Rijthoven: tonnen aan prijzengeld en absolute droomauto

Prachtige weken voor Van Rijthoven: tonnen aan prijzengeld en absolute droomauto

8 juli 2022, 16:48

Tennissensatie Tim van Rijthoven heeft naast een bak met prijzengeld ook een nieuwe auto weten te bemachtigen. Door zijn gloednieuwe samenwerking met autobedrijf Van Udenhout rijdt de tennisser de komende tijd in een Audi RS3 uit 2022.

Het zijn knotsgekke weken voor Van Rijthoven. Na zijn eerste ATP-titel in Rosmalen behaalde de nummer 104 van de wereld ook de vierde ronde op het prestigieuze Wimbledon. Ondanks dat er geen punten voor de wereldranglijst behaald konden worden, streek Van Rijthoven met zijn prestatie in Londen wel zo'n 220.000 euro aan prijzengeld op. Enkele weken eerder was de titel in Rosmalen al goed voor 98.580 euro.

De nieuwe Audi van Van Rijthoven heeft een nieuwwaarde van ruim 95.000 euro. Ook trekt de wagen met 400 pk in 3.8 seconden naar de 100 kilometer per uur. De topsnelheid van de Duitse bolide is 250 kilometer per uur.

Heel veel kilometers kan de 25-jarige Roosendaler nog niet rijden in zijn nieuwe auto. Van Rijthoven vertrekt over een paar dagen naar de Verenigde Staten voor het laatste grastoernooi van het jaar in Newport. De sensatie van Wimbledon en Rosmalen werd daar rechtstreeks toegelaten door de afmelding van de Amerikaan Jenson Brooksby.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.