Terug

Volg Vandaag Inside

Prachtige eer voor Haller: aanvaller krijgt stadion naar zich vernoemd

Prachtige eer voor Haller: aanvaller krijgt stadion naar zich vernoemd

16 juni 2023, 14:38

Een buitengewone eer is weggelegd voor voetballer Sébastien Haller, aangezien de gemeente Vigneux-sur-Seine heeft besloten om het stadion van FC Olympique de Vigneux naar hem te vernoemen.

Het is in dit stadion waar Haller zijn allereerste stappen zette in de voetbalwereld tijdens zijn periode bij de Franse club van 2003 tot 2005. De Franse gemeente wil Haller nu eren voor zijn opmerkelijke sportprestaties in de Bundesliga en zijn indrukwekkende carrière bij Ajax, evenals zijn rol als voorbeeldfiguur voor jonge voetballers.

Voor Haller is deze vernoeming een bijzonder moment, zowel vanwege zijn persoonlijke succes als zijn moedige strijd tegen teelbalkanker. Afgelopen zomer werd bij hem de diagnose gesteld, waarna hij een operatie en chemotherapie onderging. Desondanks keerde hij terug naar het voetbalveld en acteert daar op het hoogste niveau.

Op 24 juni zal het stadion officieel de naam van Haller krijgen, in aanwezigheid van de speler zelf.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.