Terug

Volg Vandaag Inside

Prachtig: Nico Tagliafico benoemt enige kampioenen dit jaar

Prachtig: Nico Tagliafico benoemt enige kampioenen dit jaar

26 apr 2020, 11:45

Ajax-verdediger Nico Tagliafico heeft in een tweet de enige kampioenen van dit jaar geëerd. Volgens de Argentijn zijn de mensen uit de zorg de kampioenen dit seizoen.

Hij tweette dit na het nieuws dat de KNVB geen landskampioen zal benoemen dit seizoen, door het coronavirus is de Eredivisie vroegtijdig beëindigd. Ajax staat op de eerste plek in de Eredivisie en zal wel de Champions League in gaan.

Verder gaf Tagliafico aan dat hij het jammer vindt dat het seizoen zo moet eindigen, maar dat er op dit moment belangrijkere dingen spelen dan voetbal. Wel is hij trots dat hij dit jaar met Ajax zowat het hele seizoen bovenaan heeft gestaan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.