Terug

Volg Vandaag Inside

Prachtig moment: Haller maakt eerste competitiegoal voor Borussia Dortmund

Prachtig moment: Haller maakt eerste competitiegoal voor Borussia Dortmund

4 feb 2023, 00:00

Sébastien Haller heeft enkele weken na zijn rentree zijn eerste doelpunt in de Bundesliga gemaakt voor Borussia Dortmund. De voormalig Ajacied, wegens een ernstige ziekte maanden uit de roulatie, maakte de 3-1 in het duel met SC Freiburg. Hij scoorde uit een voorzet van Raphaël Guerreiro. Dortmund won met 5-1 en staat nu op de derde plaats.

"Vanaf het eerste moment dat ik hoorde dat ik ziek was, heb ik naar dit moment uitgekeken", zei Haller. "Toen ik scoorde leek het alsof het hele stadion ontplofte. Het was geweldig. Ik ben er heel blij mee, maar ik weet ook dat ik nog een lange weg te gaan heb voor ik weer helemaal de oude ben. Maar ik ga door en hoop op meer doelpunten."

De afgelopen periode onderging Haller twee operaties en vier chemokuren vanwege teelbalkanker. Hij debuteerde pas vorige maand voor Dortmund, na in de zomer te zijn overgekomen van Ajax. Vorig seizoen imponeerde hij in Amsterdam onder meer met veel doelpunten in de Champions League.

Voor Borussia Dortmund scoorden verder Nico Schlotterbeck, Karim Adeyemi, Julian Brandt en Giovanni Reyna. Voor Freiburg, waar Mark Flekken in het doel stond, trof Lucas Höler het doel. De bezoekers speelden het grootste deel van het duel met een man minder, vanwege de rode kaart voor Kiliann Sildillia in de 17e minuut.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.