Terug

Volg Vandaag Inside

Prachtig: Lionel Messi verrast 100-jarige fan met videoboodschap

Prachtig: Lionel Messi verrast 100-jarige fan met videoboodschap

15 juli 2021, 11:51

Na het behalen van de titel op de Copa América heeft sterspeler Lionel Messi zich bedankt bij een van zijn trouwste fans. De Argentijn Hernán Mastrángelo is 100 jaar oud en houdt sinds vele jaren ieder doelpunt van zijn idool bij op speciaal papier. "Hallo Hernán, ik heb je verhaal gehoord. Dat is waanzinnig, niet eens ik heb een lijst met al mijn doelpunten", zegt Messi in een boodschap aan zijn fan. "Ik wil je bedanken dat je dat doet en wens je het allerbeste. Tot ziens."

Mastrángelos kleinkind maakte de videoboodschap openbaar op TikTok. In een ander filmpje is te zien hoe hij zijn grootvader de boodschap van de Argentijnse vedette laat zien. "Zeg me niet dat dat Messi", is zegt de 100-jarige. "Dank je, dat is voor mij een grote verrassing."

De kleinzoon had eerder in een filmpje over zijn grootvader verteld dat hij zonder internet en computer alle doelpunten van Messi bijhoudt op papier. "Steeds als Barcelona speelt en hij de wedstrijd niet op tv heeft kunnen zien, belt hij me en vraagt hoe veel keer Messi gescoord heeft. Op zijn lijst staan ondertussen meer dan 700 doelpunten."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.