Terug

Volg Vandaag Inside

PRACHTIG! Italiaanse spelers steunen zwaar geblesseerde Spinazzola

PRACHTIG! Italiaanse spelers steunen zwaar geblesseerde Spinazzola

3 juli 2021, 09:57

De Italiaanse verdediger Leonardo Spinazzola heeft in de kwartfinale van het Europees kampioenschap voetbal tegen België (2-1) waarschijnlijk een zware blessure opgelopen. Volgens eerste berichten in de Italiaanse media heeft de speler van AS Roma een achillespees gescheurd. Dat zou betekenen dat hij maanden niet in actie kan komen.

Spinazzola liep de blessure in de slotfase op toen hij een sprint trok. Hij ging per brancard van het veld. De verdediger kan ieder geval rekenen op een hoop steun van zijn teamgenoten. Tijdens de terugreis van de Italiaanse ploeg werd zijn naam constant gescandeerd. Prachtige beelden om te zien!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.