Terug

Volg Vandaag Inside

PRACHTIG! Hond aandachtig toeschouwer van indrukwekkend optreden Danny Vera

PRACHTIG! Hond aandachtig toeschouwer van indrukwekkend optreden Danny Vera

15 dec 2020, 17:23

Danny Vera voert dit jaar met zijn nummer Roller Coaster de Top 2000 van NPO Radio 2 aan dus was het vorige week de hoogste tijd voor een optreden in de studio van Veronica Inside. Een kijker liet via Twitter weten genoten te hebben van de uitvoering van Danny en deelt daarbij een prachtige video. Op de beelden is te zien dat ook de hond van de kijker aandachtig toeschouwer is van Danny's optreden. 'Ik ben niet de enige die keer op keer geraakt word door het prachtige lied van Danny Vera', schrijft @EsmKorteweg bij haar video.

Danny Vera speelt 'Roller Coaster', de nieuwe nummer 1 in Top 2000

Danny Vera speelt 'Roller Coaster', de nieuwe nummer 1 in Top...
2:38
Danny Vera speelt 'Roller Coaster', de nieuwe nummer 1 in Top...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.