Terug

Volg Vandaag Inside

Prachtig! Ajax steunt Peter R. de Vries met speciaal shirt

Prachtig! Ajax steunt Peter R. de Vries met speciaal shirt

10 juli 2021, 14:17

Ajax heeft rond het gewonnen oefenduel met SC Paderborn 07 (4-1) stilgestaan bij de aanslag op Peter R. de Vries. Trainer Erik ten Hag, aanvoerder Dusan Tadic, David Neres en nog enkele spelers poseerden met een Ajax-shirt met de naam van de misdaadverslaggever, die een groot fan van de Amsterdamse club is.

De Vries werd dinsdag in Amsterdam neergeschoten op de Lange Leidsedwarsstraat, kort na een uitzending van RTL Boulevard waar hij te gast was. Hij ligt zwaargewond in een ziekenhuis. 'Er zal tijd overheen gaan voordat er meer duidelijkheid over zijn toestand komt', liet de familie van de misdaadverslaggever donderdag in een verklaring via RTL Boulevard weten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.