Terug

Volg Vandaag Inside

Prachtig eerbetoon aan Ziyech bij Studio Voetbal: 'Falen, oefenen, volhouden en slagen'

Prachtig eerbetoon aan Ziyech bij Studio Voetbal: 'Falen, oefenen, volhouden en slagen'

23 apr 2020, 15:15

Het eredivisieseizoen is definitief tot een einde gekomen. Dat betekent dat van bepaalde spelers afscheid genomen moet worden. Zo ook van Hakim Ziyech, de smaakmaker zal door zijn overstap naar Chelsea voorlopig niet meer op de Nederlandse velden te bewonderen zijn. Frank Heinen maakte in zijn 'eindsignaal' bij Studio Voetbal een prachtig eerbetoon aan het adres van 'De Magiër' van Ajax. Kijk, luister en geniet!

Bekijk hieronder nog eens de meesterlijke wereldgoal van Hakim Ziyech tegen Chelsea in de Champions League, waar Frank Heinen aan het einde van zijn video naar refereert.

VIDEO - WERELDGOAL: Chelsea - Ajax 1-3 (Ziyech)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.