Terug

Volg Vandaag Inside

Prachtig eerbetoon aan Coen Moulijn bij de Kuip

Prachtig eerbetoon aan Coen Moulijn bij de Kuip

4 jan 2020, 23:32

Dat Feyenoord-fans een sterke binding hebben met hun clubiconen mogen wel duidelijk zijn. Ook vanavond verzamelden fans zich rondom het standbeeld van de overleden club-legende Coen Moulijn.

Het is alweer negen jaar geleden dat Moulijn op 73-jarige leeftijd stierf ten gevolgen van een herseninfarct. De oer-Feyenoorder was in zijn tijd als voetballer de publiekslieveling met zijn karakteristieke dribbels op de vleugels. Vandaag werd hij op indrukwekkende manier herdacht rondom zijn standbeeld bij de Kuip.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.