Terug

Volg Vandaag Inside

PRACHTIG: Doneeractie voor Leon de Kogel na ernstig verkeersongeval

PRACHTIG: Doneeractie voor Leon de Kogel na ernstig verkeersongeval

30 dec 2018, 17:24

Leon de Kogel raakte in juni van dit jaar ernstig gewond bij een verkeersongeval op Malta. Nu hebben supporters van FC Utrecht een doneeractie op touw gezet op de oud-aanvaller van FC Utrecht te helpen.

Niet alleen lichamelijk maar ook op financieel gebied zijn de gevolgen groot. Zijn club UE Cornelià blijkt sinds juni geen salaris meer over te maken, zo vertelt De Kogel voor de camera van FOX Sports. Daarnaast reageert de verzekeringsmaatschappij van de taxichauffeur uit Malte niet op brieven en telefoontjes.

De Kogel zou de kosten van het ziekenhuis op Malta direct over hebben moeten maken. Het zou gaan om tienduizenden euro's. Daarom is er door initatiefneemster Carolien van Meel een doneeractie op touw gezet: 'Het is heel triest wat hem allemaal gebeurt en hoe het vervolgens uitpakt. Ik kon het daarom niet over mijn hart verkrijgen om hem niet te helpen'. Inmiddels is er al bijna 5.000 euro opgehaald.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.