Terug

Volg Vandaag Inside

Prachtig: 6-jarige fan ontwerpt officieel tenue Pescara

Prachtig: 6-jarige fan ontwerpt officieel tenue Pescara

22 apr 2020, 11:52

Pescara, uitkomend in de Serie B, zal vanaf volgend seizoen in een wel heel bijzonder tenue aantreden. Het nieuwe shirt is namelijk ontworpen door de 6-jarige Luigi D'Agostino.

Italië zit in lockdown en om verveling bij jonge voetbalfans tegen te gaan, vroeg Pescara kinderen om tekeningen in te sturen van hoe het shirt voor volgend seizoen eruit zou moeten komen te zien. Ook Luigi D'Agostino ging aan de slag en koos voor een bijzonder design met een dolfijn, de mascotte van de club.

De 6-jarige fan kwam als winnaar uit de bus, en zag zijn ontwerp omgezet worden in een shirt, dat volgend seizoen daadwerkelijk gedragen zal worden door de spelers van Pescara.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.