Terug

Volg Vandaag Inside

Potter wijst eerste Ajax-voorstel af: salaris komt niet in de buurt van zijn eisen

25 apr 2024, 15:50

Graham Potter heeft een eerste aanbieding van Ajax op financiële gronden afgewezen. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

Potter is in Amsterdam topkandidaat om het volgend seizoen over te nemen van trainer John van ’t Schip. De Engelsman ligt op pole-position, maar de aanbieding van Ajax zou volgens de krant bij lange na niet in de buurt komen van het salaris dat de 48-jarige oefenmeester zelf voor ogen heeft.

Ajax zal dus dieper in de buidel moeten tasten, wil het de voormalig trainer van onder meer Chelsea en Brighton kunnen overtuigen. Het eerste voorstel is naar de prullenbak verwezen, maar volgens ESPN worden de onderhandelingen tussen beide partijen op goede voet doorgezet.

René van der Gijp kon bij Vandaag Inside niet geloven welke ontslagvergoeding Chelsea heeft betaald aan Graham Potter. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.