Terug

Volg Vandaag Inside

Portugese arbiter voor Oranje tegen België

Portugese arbiter voor Oranje tegen België

15 okt 2018, 20:50

BRUSSEL (ANP) - Scheidsrechter Artur Soares Dias leidt dinsdagavond de oefeninterland tussen het Nederlands elftal en België. De Portugees krijgt in het Koning Boudewijnstadion van Brussel assistentie van zijn landgenoten Rui Barbosa Tavares en Paulo Santos Soares.

Dias floot op 27 mei 2016 de wedstrijd tussen het het Nederlands elftal en Ierland (1-1). België loopt nog niet heel warm voor de derby van de Lage Landen. Maandag waren 33.000 van de 45.000 beschikbare tickets verkocht.

Het spelers van Nederlands elftal dragen tegen België het blauwe uittenue. België voetbalt in de bekende rode outfit.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.