Terug

Volg Vandaag Inside

Portugees Queiroz stopt als bondscoach Iran

Portugees Queiroz stopt als bondscoach Iran

28 jan 2019, 19:09

AL AIN (ANP/RTR) - De Iraanse voetbalbond moet op zoek naar een nieuwe bondscoach. Carlos Queiroz houdt er na acht jaar mee op, meldde hij maandag nadat Iran in de halve finales van de Azië Cup met 3-0 van Japan verloor.

Queiroz haalde het nummer My way van Frank Sinatra aan bij zijn laatste persconferentie. ,,And now, the end is here'', aldus Queiroz, die hoopte Iran aan de eerste prijs sinds 1976 te helpen. ,,Ik ben blij en trots om te kunnen zeggen dat ik het op mijn manier gedaan heb.''

In mei vorig jaar maakte Queiroz bekend na het wereldkampioenschap in Rusland, waar Iran in de groepsfase strandde, te stoppen. Hij kwam echter op dat besluit door en ging nog ruim een half jaar door. De Portugese trainer had eerder onder meer Real Madrid onder zijn hoede. Ook was Queiroz bondscoach van Portugal.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.