Terug

Volg Vandaag Inside

Portugees André Silva van Milan naar Sevilla

Portugees André Silva van Milan naar Sevilla

11 aug 2018, 22:17

SEVILLA (ANP) - De Portugese spits André Silva verhuist van AC Milan naar Sevilla. De Spaanse club huurt Silva voor een jaar van de Italianen, met een optie tot koop. AC Milan betaalde vorig jaar bijna 40 miljoen euro om de Portugees over te nemen van FC Porto, maar de spits met het rugnummer 69 kon de hooggespannen verwachtingen in Milaan niet waarmaken.

In 24 wedstrijden in de Serie A maakte de 22-jarige Portugees slechts twee doelpunten. Hij had een jaar eerder bij Porto naam gemaakt met 21 doelpunten. Ook in de nationale ploeg scoorde Silva er lustig op los. Na 26 interlands staat de teller op twaalf doelpunten, waarvan hij er negen maakte in de WK-kwalificatie. Op de mondiale eindronde in Rusland bleef de spits echter droog staan. Portugal werd al in de achtste finales uitgeschakeld door Uruguay.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.