Terug

Volg Vandaag Inside

Portugal zonder Ronaldo

Portugal zonder Ronaldo

31 aug 2018, 16:46

LISSABON (ANP) - Portugal begint zonder Cristiano Ronaldo aan de nieuwe Nations League. De 33-jarige aanvaller van Juventus ontbreekt in de selectie van bondscoach Fernando Santos voor de oefeninterland tegen Kroatië en de eerste wedstrijd in de Nations League tegen Italië, op respectievelijk 6 en 10 september. Ronaldo, de aanvoerder van topschutter aller tijden van het Portugese elftal, krijgt rust.

De aanvaller tekende in 154 interlands voor 85 doelpunten. Op het WK in Rusland werd Ronaldo met zijn land in de achtste finales uitgeschakeld door Uruguay. Bij afwezigheid van de superster krijgt Rony Lopes van AS Monaco een kans in de selectie. Behalve Ronaldo ontbreken ook ervaren internationals als Bruno Alves, Ricardo Quaresma en João Moutinho in de groep van Santos. De 35-jarige verdediger Pepe zit er wel nog steeds bij.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.