Terug

Volg Vandaag Inside

Portugal wint zonder Ronaldo bij Polen

Portugal wint zonder Ronaldo bij Polen

12 okt 2018, 00:50

CHORZOW (ANP) - Zonder de grote vedette Cristiano Ronaldo heeft Portugal in de Nations League gewonnen bij Polen. De Europees kampioen deed dat met 3-2 en leidt in de groep met zes punten uit twee duels.

Polen kwam al vroeg op voorsprong door een doelpunt van Krzysztof Piatek. De spits van Genoa, die dit seizoen al negen keer raak schoot in de Serie A, scoorde met het hoofd.

Na een vlot lopende aanval over meerdere schijven maakte André Silva na ruim een half uur gelijk. Door een eigen doelpunt van Kamil Glik kwamen de Zuid-Europeanen nog voor rust op voorsprong. Meteen na de hervatting zorgde Bernardo Silva 3-1, door na een solo de bal in de hoek te schieten. Jakub Blaszczykowski scoorde nog voor Polen.

Ronaldo ontbrak bij de Portugezen. Bondscoach Fernando Santos hield hem in goed overleg in de luwte. De speler van Juventus is in opspraak geraakt na te zijn beschuldigd van verkrachting.

Robert Lewandowski speelde voor de 100e keer in de spits bij Polen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.