Terug

Volg Vandaag Inside

Portugal wint weer zonder Ronaldo

Portugal wint weer zonder Ronaldo

14 okt 2018, 22:07

GLASGOW (ANP) - Portugal heeft in Glasgow de oefeninterland tegen Schotland gewonnen. De Europese kampioen zegevierde met 3-1. De Portugese treffers kwamen op naam van Helder Costa, Eder en Bruma. In de extra tijd haalde Steven Naismith de Schotse nul van het scorebord.

Portugal was afgelopen donderdag voor de Nations Cup al met 3-2 te sterk voor Polen. In beide duels ontbrak Cristiano Ronaldo. De prominente aanvaller van Juventus mocht van bondscoach Fernando Santos in Italië even bijkomen van alle commotie rond zijn persoon. Ronaldo wordt door een Amerikaanse vrouw beschuldigd van verkrachting. Het misdrijf zou in 2009 in Las Vegas hebben plaatsgevonden. De Amerikaanse politie heropende de zaak eind vorige maand.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.