Terug

Volg Vandaag Inside

Portugal weer zonder vedette Ronaldo

Portugal weer zonder vedette Ronaldo

8 nov 2018, 15:13

LISSABON (ANP) - Portugal sluit het interlandjaar af zonder Cristiano Ronaldo. De aanvoerder, recordinternational en topschutter aller tijden van de nationale ploeg ontbreekt opnieuw in de selectie van bondscoach Fernando Santos. Sinds het WK is Ronaldo niet meer opgeroepen, al dan niet op eigen verzoek. ,,Het enige wat ik over Ronaldo denk, is dat hij de Gouden Bal moet winnen'', zei Santos bij de presentatie van zijn selectie voor de duels met Italië en Polen in de Nations League.

In de eerste interlands na de mondiale eindronde ontbrak Ronaldo omdat hij toen net was overgestapt van Real Madrid naar Juventus. Vorige maand deed de 33-jarige aanvaller weer niet mee bij Portugal. Hij lag op dat moment zwaar onder vuur vanwege een oude verkrachtingszaak die werd opgerakeld door een Amerikaanse vrouw.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.